تعداد بازدید: 1

 

شکلات ، قهوه و بروز سردرد ( مصاحبه با خبرگزاری ایرنا)

   
 

 

 

 

دکتر رضا آمري نيا روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: مصرف برخي مواد غذايي مانند شير گاو، پنير سفت و کهنه، کنسروهاي گوشت و ماهي، آجيل، انجير، خرما، کشمش و پياز نيز، در بروز سردرد و يا شدت يافتن آن در کوتاه مدت و دراز مدت موثر است.
وي، با بيان اينکه علت اصلي سردرد گشادي يا تنگي عروق مغزي است، اظهار داشت: مصرف مشروبات الکلي، دخانيات، قرص هاي ضد بارداري و چربي هاي اشباع شده از ديگر علل بروز سردرد هستند.
وي، درد عضلات گردن و پشت بدن را از علائم مهم بروز سردردهاي عصبي در فرد دانست و افزود: تقريبا 10 درصد سردردها را سردردهاي ميگرني تشکيل مي دهد که معمولا عوامل ژنتيکي نقش موثري در بروز آن دارند.
آمري نيا گفت: اگر سردرد مرتب پس از بيدار شدن از خواب بروز کند، نشان دهنده فشار خون بالا با بيماري هاي التهابي مغز در فرد است.
اين متخصص با اشاره به نقش تغذيه در کاهش بروز سردرد افزود: تغذيه مناسب و استفاده از سبزيجات و ميوه جات تازه نقش بسيار موثري در کاهش بروز سردرد در فرد دارد.
وي اظهار داشت: مصرف حبوبات همچون نخود و لوبيا، ماهي، زيتون، سير، زنجبيل، چغندر، خيار، هويج، کرفس، اسفناج و جعفري در کاهش بروز سردرد موثر هستند.
آمري نيا، با اشاره به اينکه ويتامين ها و مواد معدني مفيد در کاهش سردرد موثر هستند ،يادآور شد: مصرف ويتامين B12 و منيزيم به همراه ويتامين B6 از آنجا که سبب تجمع داخل سلولي منيزيم و تاثيرگذاري بيشتر آن مي شود در کاهش بروز سردردهاي ميگرني بخصوص در زنان تاثيرگذار است.
وي خاطر نشان کرد: مصرف کلسيم به همراه ويتامين D و روغن گل پامچال با دارا بودن خاصيت ضد التهابي نيز، در کاهش بروز سردرد نقش موثري دارد.

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 201840
   
   

معرفی این صفحه به دوستان

ایمیل فرستنده

 

نام فرستنده

     ایمیل گیرنده

 

  نام گیرنده

   
   
   
   
copyright © 2006 Parsdiet All rights reserved Design by P.P.D Group

برداشتن مطالب از این سایت با ذکر نام سایت مجاز می باشد